FAIR ZONE - izdelki brez plastike

Inovativni izdelki brez plastike za vaše gospodinjstvo

FAIR ZONE: 18 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

FAIR ZONE je blagovna znamka nemškega podjetja FAIR SQUARED, ki se že od leta 2005 zavzema za to, da pravična trgovina najde svojo pot tudi na področju higiene in čiščenja.
FAIR ZONE je sinonim za inovativne izdelke iz poštenih surovin in zasleduje tudi cilj ustavitve vsakodnevne poplave plastike ter ustvarjanje pametnih gospodinjskih pripomočkov brez plastike, ki po funkcionalnosti ali izgledu v ničemer ne zaostajajo za klasičnimi izdelki.
Mnogi od teh izdelkov so izdelani iz naravnega kavčuka iz Šrilanke v pravični trgovini in za zagotovitev, da je lateks podvržen pravilnemu sistemu tesnjenja, je FAIR ZONE prav tako prispeval k ustanovitvi Fair Rubber eV.
FAIR ZONE navdušuje s transparentnimi proizvodnimi procesi, poštenim odnosom do vseh, ki sodelujejo v proizvodnji in doslednim izogibanjem testiranju na živalih in delu otrok.
Da bi čim manj obremenjevali okolje, se pozornost posveča trajnostnim načinom pridelave in čim manjšemu ekološkemu odtisu ter se izogiba nepotrebni porabi dragocenih virov.