Multikraft Čistilni set "Vse čisto"

vsestranski paket za gospodinjstvo

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Ta komplet združuje učinkovito moč dokazano efektivnih mikroorganizmov! Te praktične pozitivne bakterije delujejo hitreje kot negativne bakterije, jim odvzamejo osnovo za življenje in tako odstranijo umazanijo na naraven način. Efektivni mikroorganizmi ostanejo na očiščenih površinah in postanejo ponovno aktivni, ko se pojavi nova umazanija - zato je čistoča daljša. Poleg tega čistila z visokim izkoristkom, ki jih je mogoče razredčiti, nevtralizirajo neprijetne vonjave in ob redni uporabi zagotavljajo zdravo notranjo klimo brez onesnaževanja okolja. Ti dragoceni mikroorganizmi so tudi v keramičnih ceveh, kar pomeni, da se njihov impresivni učinek lahko uporablja ne le doma, temveč tudi na vrtu, na primer za optimalno obdelavo vode v ribniku ali za namakanje.

Lastnosti:

  • z učinkovitimi mikroorganizmi
  • vsestransko uporabno
  • preprosta uporaba
  • zelo efektivno
  • za higiensko čistočo
  • okolju prijazno
  • čistila zagotavljajo učinkovito nevtralizacijo vonjav

Vsebina:

eMC Power Cleaner: To vsestransko čistilo je primerno za vse površine v kuhinjah in kopalnicah ter za police in pohištvo, pričara pa tudi bleščeče čista tla! Zelo učinkovito čistilo se razredči z vodo in je zato zelo ekonomično za uporabo – 1 ml čistila se zmeša z 1 l vode.

eMC Čistilo za vodni kamen: To sredstvo odstrani tudi najbolj trdovratne usedline vodnega kamna in kopalnici povrne sijoč sijaj! Zaradi učinka raztapljanja apna tega čistila ne smete uporabljati na apnenčastih materialih ali na površinah, občutljivih na citronsko kislino. Za pripravo končne čistilne raztopine 100 ml čistila za vodni kamen razredčite z 1 l vode.

EM Klar raztopina: Ta raztopina ponuja tudi široko paleto možnih uporab! 10-50 ml originalne raztopine razredčite z 1 l vode v razpršilki, ki jo lahko uporabite kot osvežilec zraka doma, pa tudi v hlevih, kjer učinkovito nevtralizira vonjave. V gradbeništvu lahko EM Klar nerazredčeno mešate z gradbenimi materiali, kar zavira škodljive učinke različnih snovi in zmanjša nastajanje prahu.

EM Keramični sivi filtrirni obročki: Neomejeno vzdržljive keramični mini obročki stabilizirajo kakovost vode, zmanjšajo vodne grozde in zagotavljajo zmanjšanje površinske napetosti. Primerni so predvsem za revitalizacijo pitne vode, vode v ribnikih in za namakanje.

Znamka: Multikraft

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Multikraft Čistilni set "Vse čisto"

Podobni izdelki:

    Kupci, ki so naročili "Čistilni set "Vse čisto"" so naročili tudi: