Najel Aleppo-detergentno milo v prahu

Ekološki način pranja perila!

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Detergentno milo v prahu iz skupine Aleppo je bilo posebej razvito za pralni stroj. Je zelo donosen, biološko razgradljiv in hipoalergen sepravi izredno prijazen in neagresiven do kože.

Celo pri nizkih temperaturah, prinaša detergent optimalne rezultate in to pri pisanem kakor tudi belem perilu. Primeren zlasti za občutljive tkanine in oblačila za dojenčke.

Razredčite detergent z nekaj tople vode in dodajte mešanico neposredno v boben pralnega stroja. Naprošamo vas, da se držite priporočenega doziranja, ki se nahaja na embalaži.

Navodila za uporabo: zamenjava mehčalca z ekološkim izdelkom je vsekakor možna. Povsem zadostno je, če k pranju dodate vinski kis. Vaše perilo ne bo uničeno in bo ostalo mehko in brez vonja. Poleg tega pomaga vinski kis odstraniti vodni kamen iz vašega pralnega stroja. Pranje perila lahko obogatite z eteričnim oljem vaše najljubše arome.

Za odstranitev trdovratnih madežev nanesite Aleppo milo neposredno na madež in pustite delovati 10 min ter nato operite v pralnem stroju.

Kako prijetno je, ko je perilo čisto in diši po svežem in kako dobro se počutite kadar veste, da je bilo oprano na okolju prijazen način. S tem izdelkom lahko odkrijete ekološke detergente iz skupine Najel!

Lastnosti, ki prispevajo k zaščiti okolja:

  • sortirajte perilo glede na trdovratnost madežev in prihranite pri doziranju detergenta.
  • pozorno preberite navodila za doziranje, da bi se izognili prevelikim odmerkom.
  • informirajte se o trdoti vode.
  • uporabite majhen odmerek detergenta pri majhni količini perila ali pri rahlo umazanem perilu.
  • izogibajte se predpranju in poskrbite za polni stroj perila ter perite pri nižjih temperaturah: pranje pri 40 °C porabi trikrat manj kot pranje pri 90 °C.
  • pralni stroji, ki imajo vrata spredaj (frontlader) porabijo manj vode kot stroji, ki imajo vrata zgoraj (toplader).
Znamka: Najel
Dodatne informacije

Sestavine: Aleppo soap, antifoam (<1%)

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Najel Aleppo-detergentno milo v prahu

Podobni izdelki:

    Kupci, ki so naročili "Aleppo-detergentno milo v prahu" so naročili tudi: