Certifikat Ecogarantie

Ecogarantie: 89 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Ecogarantie je podjetje in znak za okolje s posebno strogimi smernicami in si prizadeva za označevanje pristnih ekoloških izdelkov.

Ecogarantie je sinonim za:

  • Varnost: Certificirani izdelki ne izpolnjujejo le standardov Ecogarantie, temveč tudi vse kriterije evropske zakonodaje. Certifikat zagotavlja, da na izdelkih niso bili opravljeni poskusi na živalih.
  • Varstvo okolja/trajnost: Sestavine izdelkov morajo izpolnjevati visoke standarde. Vsi naravni izvlečki so 100% organski in morajo biti biološko razgradljivi. Zagotovljeno je tudi, da podjetja delujejo trajnostno tudi v smislu upravljanja z viri, proizvodnje ali transporta.
  • Enakost: Certificirana podjetja se zavzemajo za enakost in vodijo politiko družbene in ekološke odgovornosti. Bistvo pa je tudi, da se poštene cene plačajo in ponudijo dobaviteljem in kupcem.
  • Nevtralnost: Ecogarantie tesno sodeluje s tremi neodvisnimi nadzornimi organi, da zagotovi popolno nevtralnost certifikatov. Ecogarantie se na podlagi poročila odloči, ali bodo izdelki ali podjetje certificirani ali ne.